Bucataria de la ferma
¤ Aerul de munte si activitatile iti vor face pofta buna.
Va vom aduce gustul mancarii facute de bunica sau de mama. Chiar daca nu avem un meniu a la carte, va asiguram ca mancarea este facuta proaspat. Ne aprovizionam cu drag de la ferme, cu produse cat mai sanatoase.
MENIU
NU GATIM A LA CARTE!
Prezentarea este orientativa. Felurile de mancare se mai pot schimba pe zile intre ele, sau se pot adauga feluri de mancare de la Preparate Aditionale.
IDEEA ESTE SA GATIM PROASPAT SI GUSTOS!
I. Luni
Mic dejun – bufet suedez
Compus din paine, unt, gem sau dulceata, salam de vara, cremvursti, slanina afumata, pastrama de porc afumata, sunculita taraneasca, cas afumat, cascaval, branza de burduf, oua, rosii, castraveti, ardei capia, ceapa, mustar, zacusca sau alte produse de casa.
Pranz
- Supa de galuste
- Tocana ardeleneasca cu salata de sfecla rasa
- Pandispan cu visine
Cina
- Ostropel de pui cu pilaf cu salata de varza alba
- Taitei la cuptor
II.Marti
Mic dejun
Pranz
- Ciorba de fasole verde
- Pui taranesc cu rosii si smantana si mamaliga
- Minciunele cu dulceata
Cina
- Galuste cu carne si crumpe cu mujdei sasesc si salata de varza cu rosii
- Orez cu lapte
III. Miercuri
Mic dejun
Pranz
- Ciorba de salata
- Musaca
- Negresa
Cina
- Mazare gatita taraneste cu muraturi
- Taitei de casa cu lapte
IV. Joi
Mic dejun
Pranz
- Ciorba de perisoare
- Ghiveci sasesc cu salata de sfecla rasa
- Prajitura ziua si noaptea
Cina
- Fasole verde de Cluj
- Gris cu lapte
V. Vineri
Mic dejun
Pranz
- Ciorba de fasole cu afumatura
- Musaca de Dorna (cu pui)
- Poale-n Brau
Cina
- Papricas cu pui si muraturi
- Coltunasi cu branza
VI. Sambata
Mic dejun
Pranz
- Bors de pui cu taitei de casa
- Tocana cu rosii cu mamaliguta si muraturi
- Chec ca in Banat
Cina
- Cotlete de Bihor cu salata de varza alba
- Prajitura cu mere ca la Banat
VII. Duminica
Mic dejun
Pranz
- Ciorba de cartofi cu afumatura
- Ciulama de pui cu ciuperci si mamaliguta si salata de sfecla rasa
- Prajitura cu malai
Cina
- Parjoale marinate cu piure de cartofi si salata de varza alba
- Placinte romanesti dulci
Aditional se mai pot face:
- “Taci si inghite” – O specialitate de mamaliga in paturi
- Sarmalute ardelenesti cu mamaliguta (ardei si smantana)
- Varza Clujeasca
- Pui de Voinesti cu cartofi rumeniti si salata de varza alba
- Friptura inabusita cu piure de morcov si cartofi si muraturi
- Pui manastiresc cu mamaliga, ciuperci si salata de sfecla
- Friptura de Turda cu piure de cartofi, sos Ardelenesc si muraturi
- Varza de Bihor
Preturile:
- Mic dejun (tip buffet suedez) 30 lei
Pranz:
- Ciorba (350 ml) 19 lei
- Felul doi (400g-450g) 35 lei
- Desert (300g-400g) 20 lei
Cina:
- Fel principal (400g-500g) 35 lei
- Desert (300g-400g) 20 lei
Se mai pot prepara:
- Ceafa de porc la gratar (150g-180g) 30 lei
- Pulpe de pui la gratar (150g-180g) 30 lei
- Piept de pui la gratar (150g-180g) 30 lei
- Cartofi prajiti (200g-250g) 12 lei
- Cascaval pane (150g-200g) 20 lei
- Ciorba de legume (350ml) 17 lei
- Deserul casei (200g-250g) 20 lei
- Dovlecei pane (150g) 12 lei
- Mamaliga cu branza si smantana (400g-450g) 25 lei
- Muraturi de casa (150g) 12 lei
- Omleta simpla (150g) 12 lei
- Piure de cartofi (200g-250g) 12 lei
- Paste cu diverse (300g-350g) 35 lei
- Platou carne branzeturi (500g-700g) 60 lei
- Platou branzeturi international (500g-700g) 75 lei
- Legume garniture (200g-250g) 15 lei
- Mamaliga extra (200g) 5 lei
- Salata de varza alba (150g) 12 lei