Bucataria de la ferma

Aerul de munte si activitatile iti vor face pofta buna.

Va vom aduce gustul mancarii facute de bunica sau de mama. Chiar daca nu avem un meniu a la carte, va asiguram ca mancarea este facuta proaspat. Ne aprovizionam cu drag de la ferme, cu produse cat mai sanatoase.

MENIU

NU GATIM A LA CARTE!

Prezentarea este orientativa. Felurile de mancare se mai pot schimba pe zile intre ele, sau se pot adauga feluri de mancare de la Preparate Aditionale.
IDEEA ESTE SA GATIM PROASPAT SI GUSTOS!

I. Luni

Mic dejun – bufet suedez

Compus din paine, unt, gem sau dulceata, salam de vara sau salam taranesc, crenvursti, slanina afumata, pastrama de porc afumata, sunculita taraneasca, sunculita afumata, cas afumat, cascaval, branza de burduf, oua, rosii, castraveti, ardei capia, ceapa, mustar, zacusca sau alte produse de casa. Nu toate produsele sunt prezente in bufet, prezenta lor fiind in functie de producator.

Pranz

  1. Supa de gaina cu galuste
  2. Sarmale Ardelenesti cu mamaliga
  3. Stangle cu nuci

Cina

  1. Ostropel de pui cu pilaf Banatean cu salata de varza alba
  2. Gogosi

II.Marti

Mic dejun

Pranz

  1. Ciorba taranasca (de vacuta)
  2. Pui taranesc cu rosii si smantana si mamaliga
  3. Minciunele cu dulceata

Cina

  1. Friptura (de porc) inabusita cu cartofi piure si salata de varza
  2. Turta dulce de Brasov

III. Miercuri

Mic dejun

Pranz

  1. Ciorba de salata verde
  2. Musaca de Dorna
  3. Negresa

Cina

  1. Pastrav cu cartofi natur
  2. Turta dulce Ardeleneasca

IV. Joi

Mic dejun

Pranz

  1. Ciorba de perisoare cu ardei iuti
  2. Pilaf de pui cu salata de sfecla
  3. Prajitura ziua si noaptea

Cina

  1. Friptura de Turda cu piure si muraturi
  2. Gogosi pripite

V. Vineri

Mic dejun

Pranz

  1. Ciorba de fasole cu afumatura
  2. Pui la frigare Oltenesc cu Bulz de Bran
  3. Prajitura cu mere ca la Banat

Cina

  1. Gulas de Mures
  2. Tort de Mere

VI. Sambata

Mic dejun

Pranz

  1. Bors moldovenesc de gaina cu taitei de casa
  2. Tocana de rosii cu mamaliga si muraturi
  3. Chec ca in Banat

Cina

  1. Cotlete de Bihor cu salata de varza alba
  2. Poale-n brau

VII. Duminica

Mic dejun

Pranz

  1. Ciorba de cartofi cu afumatura
  2. Ciulama de pui cu ciuperci si mamaliguta si salata de sfecla rasa
  3. Tarta cu fructe de sezon

Cina

  1. Ardei umplut ca-n Bucovina cu rosie umpluta cu carne si smantana
  2. Placinte romanesti dulci (prajitura alba ca zapada)

Aditional se mai pot face:

  1. “Taci si inghite” – O specialitate de mamaliga in paturi
  2. Galuste cu carne si crumpe si cu mujdei sasesc si salata de varza
  3. Varza Clujeasca
  4. Pui de Voinesti cu cartofi rumeniti si salata de varza alba
  5. Tocana ardeleneasca cu salata de sfecla rasa
  6. Pui manastiresc cu mamaliga, ciuperci si salata de sfecla
  7. Fasole verde de Cluj
  8. Varza de Bihor

Alte preparate:

  1. Ceafa de porc la gratar
  2. Pulpe de pui la gratar
  3. Piept de pui la gratar
  4. Cartofi prajiti
  5. Cascaval pane
  6. Ciorba de legume
  7. Deserul casei
  8. Dovlecei pane
  9. Mamaliga cu branza si smantana
  10. Muraturi de casa
  11. Omleta simpla
  12. Piure de cartofi
  13. Paste cu diverse
  14. Platou carne branzeturi
  15. Platou branzeturi international
  16. Legume garniture
  17. Mamaliga extra
  18. Salata de varza alba