Bucataria de la ferma

¤ Aerul de munte si activitatile iti vor face pofta buna.

Va vom aduce gustul mancarii facute de bunica sau de mama. Chiar daca nu avem un meniu a la carte, va asiguram ca mancarea este facuta proaspat. Ne aprovizionam cu drag de la ferme, cu produse cat mai sanatoase.

MENIU

NU GATIM A LA CARTE!

Prezentarea este orientativa. Felurile de mancare se mai pot schimba pe zile intre ele, sau se pot adauga feluri de mancare de la Preparate Aditionale.
IDEEA ESTE SA GATIM PROASPAT SI GUSTOS!

I. Luni

Mic dejun – bufet suedez

Compus din paine, unt, gem sau dulceata, salam de vara, cremvursti, slanina afumata, pastrama de porc afumata, sunculita taraneasca, cas afumat, cascaval, branza de burduf, oua, rosii, castraveti, ardei capia, ceapa, mustar, zacusca sau alte produse de casa.

Pranz

  1. Supa de galuste
  2. Tocana ardeleneasca cu salata de sfecla rasa
  3. Pandispan cu visine

Cina

  1. Ostropel de pui cu pilaf cu salata de varza alba
  2. Taitei la cuptor

II.Marti

Mic dejun

Pranz

  1. Ciorba de fasole verde
  2. Pui taranesc cu rosii si smantana si mamaliga
  3. Minciunele cu dulceata

Cina

  1. Galuste cu carne si crumpe cu mujdei sasesc si salata de varza cu rosii
  2. Orez cu lapte

III. Miercuri

Mic dejun

Pranz

  1. Ciorba de salata
  2. Musaca
  3. Negresa

Cina

  1. Mazare gatita taraneste cu muraturi
  2. Taitei de casa cu lapte

IV. Joi

Mic dejun

Pranz

  1. Ciorba de perisoare
  2. Ghiveci sasesc cu salata de sfecla rasa
  3. Prajitura ziua si noaptea

Cina

  1. Fasole verde de Cluj
  2. Gris cu lapte

V. Vineri

Mic dejun

Pranz

  1. Ciorba de fasole cu afumatura
  2. Musaca de Dorna (cu pui)
  3. Poale-n Brau

Cina

  1. Papricas cu pui si muraturi
  2. Coltunasi cu branza

VI. Sambata

Mic dejun

Pranz

  1. Bors de pui cu taitei de casa
  2. Tocana cu rosii cu mamaliguta si muraturi
  3. Chec ca in Banat

Cina

  1. Cotlete de Bihor cu salata de varza alba
  2. Prajitura cu mere ca la Banat

VII. Duminica

Mic dejun

Pranz

  1. Ciorba de cartofi cu afumatura
  2. Ciulama de pui cu ciuperci si mamaliguta si salata de sfecla rasa
  3. Prajitura cu malai

Cina

  1. Parjoale marinate cu piure de cartofi si salata de varza alba
  2. Placinte romanesti dulci

Aditional se mai pot face:

  1. “Taci si inghite” – O specialitate de mamaliga in paturi
  2. Sarmalute ardelenesti cu mamaliguta (ardei si smantana)
  3. Varza Clujeasca
  4. Pui de Voinesti cu cartofi rumeniti si salata de varza alba
  5. Friptura inabusita cu piure de morcov si cartofi si muraturi
  6. Pui manastiresc cu mamaliga, ciuperci si salata de sfecla
  7. Friptura de Turda cu piure de cartofi, sos Ardelenesc si muraturi
  8. Varza de Bihor

Preturile:

  1. Mic dejun (tip buffet suedez) 30 lei

Pranz:

  1. Ciorba (350 ml) 19 lei
  2. Felul doi (400g-450g) 35 lei
  3. Desert (300g-400g) 20 lei

Cina:

  1. Fel principal (400g-500g) 35 lei
  2. Desert (300g-400g) 20 lei

Se mai pot prepara:

  1. Ceafa de porc la gratar (150g-180g) 30 lei
  2. Pulpe de pui la gratar (150g-180g) 30 lei
  3. Piept de pui la gratar (150g-180g) 30 lei
  4. Cartofi prajiti (200g-250g) 12 lei
  5. Cascaval pane (150g-200g) 20 lei
  6. Ciorba de legume (350ml) 17 lei
  7. Deserul casei (200g-250g) 20 lei
  8. Dovlecei pane (150g) 12 lei
  9. Mamaliga cu branza si smantana (400g-450g) 25 lei
  10. Muraturi de casa (150g) 12 lei
  11. Omleta simpla (150g) 12 lei
  12. Piure de cartofi (200g-250g) 12 lei
  13. Paste cu diverse (300g-350g) 35 lei
  14. Platou carne branzeturi (500g-700g) 60 lei
  15. Platou branzeturi international (500g-700g) 75 lei
  16. Legume garniture (200g-250g) 15 lei
  17. Mamaliga extra (200g) 5 lei
  18. Salata de varza alba (150g) 12 lei