Cine suntem?

Andolia – un coltisor de munte, plin de bucurie

Multumim ca v-ati gandit la locatia noastra. Ne bucuram sa va impartasim din frumusetea locului unde va asteptam cu drag.

Inainte de a rezerva, va rugam sa cititi cu atentie prezentarea noastra.

Departe de aglomerația urbană, în valea Andoliei, prinde formă un vis. Am construit o cabană-pensiune agroturistică, cu 16 locuri de cazare, pe lângă care se va naște, într-un an – doi, un sat de munte, cu căsuțe tradiționale.
Nu vrem să vă spunem povești. Vrem ca, împreună cu voi, să creăm amintiri minunate, demne de a fi povestite mai departe.
Promovam turismul activ de grup, socializare non-informatică, reală, palpabilă.
Avem pachete demipensiune sau cu pensiune completa de minim doua nopti, cu ocuparea unei camere.
Va puteti bucura de linistea si frumusetea locului. In zona se pot face trasee de drumetie.
Pentru perioadele de vacanțe, dar nu numai, vă oferim si pachete de 2, 3 sau 5 nopți de cazare, cu mese și activități incluse, potrivit pachetelor ofertate. Aceste pachete se adreseaza grupurilor de minim 8 persoane care optează pentru același tip de pachet.
Inițierile în activitățile alese vor avea loc în prima parte a zilei și cuprind: ateliere de lemnărit, inițiere în drumeție montană, ateliere de măști populare sau atelier de țesut. După-amiaza vor avea loc diverse distracții sau concursuri, iar pe seara se vor organiza spectacole sau petreceri.

Grupurile sau persoanele care doresc sa petreacă un sfârșit de săptămână la noi, mai ales în extrasezon, sunt așteptate vineri, cu o cină tradițională.
Sâmbăta o vom începe cu un mic dejun tradițional, apoi vom oferi diverse activități, concursuri sau distracții, peste zi, urmând ca pe seară să organizăm un spectacol de muzică folk.
Duminică ne vom lua rămas bun, la amiază, după ce dimineața se va servi un mic dejun copios.
Mâncarea se va prepara în fiecare zi, din produse oferite de fermele din zonă, procesarea și industrializarea fiind minime. Vom avea trei mese pe zi, cu meniuri prestabilite ce vor conține mâncăruri gustoase din gastronomia tradițională. Vegetarienii sunt rugați să ne spună dorințele lor gastronomice, înaintea sosirii la noi.
În măsura posibilităților, vom încerca să ne adaptăm, în timp, și cerințelor veganilor.
Nu gatim a la carte, ca la restaurant.
La noi va puteti relaxa si intr-un ciubar cu apa calda si sarata. Il avem si pe ARGO, un UTV de 5 locuri plus sofer, cu care putem face plimbari de aproximativ 30 min. in valea Andoliei.
NU acceptam manelele sau muzică de proastă calitate!
Ne rezervam unilateral dreptul de a refuza anumite genuri de muzică, care contravin regulilor noastre. De asemenea, este esențial respectul față de ceilalți oaspeți și față de personal.
Vă asigurăm că există ambianță și petreceri reușite cu alte genuri muzicale.
Accesul la cabana noastră se face pe o potecă marcată, pe un traseu de 20-25 minute de la parcarea special amenajată pentru turiștii noștri. Bagajele sunt transportate de noi cu Landy sau cu senilata noastră.

Fiind în zonă de munte, ne dorim sa păstrăm în condiții cât mai bune camerele, pentru a le găsi mereu curate și primitoare. Pentru a reuși în acest demers, vă rugăm să vă lasați încălțămintea în locul destinat păstrării ei, iar dacă nu veți aduce papuci de casă, cu drag vă punem la dispoziție papuci de unică folosință, pentru accesul la etaj și în camere.
Noi ne bucurăm de energia oferită de natură, transformând-o în energie electrică. Cu toate astea, când se epuizează stocul de energie electrică, suntem nevoiți să pornim un generator. Rugam turiștii noștri să ne ajute să poluăm cât mai puțin natura, prin grija folosirii curentului electric sau a apei calde sau reci.
In respectul nemăsurat față de natură, încercăm să aplicăm, în măsura posibilităților, dar cât mai mult posibil și, gradual, complet, măsuri pentru a deveni cât mai “curați”, din punct de vedere ecologic. De aceea, una dintre măsuri este de a colecta selectiv deșeurile. Ca oaspeți de seamă ce ne sunteți, vă rugăm să ne ajutați în acest demers și să folosiți coșurile și pubelele specifice, pentru colectarea selectivă a deșeurilor.
Suntem la început de drum, dar asta nu însemnă că nu avem experiențele noastre proprii. Andolia este o experiență unică, o entitate vie, menită să evolueze, să crească, să vindece, să bucure, să trăiască prin și cu noi.
De aceea aportul vostru la evoluția Andoliei va fi întotdeauna nu numai dorit, dar și căutat. Andolia este pentru noi, pentru voi, cu voi și cu noi!