Sportul calariei este unul dintre cele mai elegante sporturi. Felul în care te prezinai pe cal, relaaia pe care o stabilesti cu el, împrietenirea care are loc între tine si el, transformă un curs de calarie intr-o experienta fabuloasa.

Instructorii noștri te vor învăța cum să îți asculți calul, cum să îl înțelegi, să îi cunoști stilul și să îl respecți, nu doar cum să îl călărești. Fără să folosești forța, educându-ți limbajul corpului, vei reuși să îi câștigi încrederea și să îl coordonezi perfect, având poziția corectă în șa.

Spatele drept, bazinul ușor spre înainte, pieptul scos, privirea atentă – e perfect. Acum sună-ne, ca să te programăm ca o ședință de echitație în minunatul colțișor de natura, Andolia!

Intelege calul respectandu-l!

De la ce reprezinta un cal, la cum se calareste si se ingrijeste unul, sunt elemente de imprietenire cu acest fabulos animal.

Un calaret bun isi aude calul cum vorbeste.

Instructorii nostri te vor deprinde cu limbajul cailor, te vor indruma sa te intelegi cu calul.

Intelege calul respectandu-i stilul!

Vei deveni membrul dominant al grupului, fara sa folosesti forta in acest scop, educandu-ti limbajul corporal, asumandu-ti cu incredere limbajul corporal si solicitand atentia calului.

Castiga increderea si respectul calului.