Andolia este un loc parcă desprins din Rai. Andolia este un parc de distracții autentic românești, cum rar mai găsești. Andolia este un proiect care încearcă să adune oameni care împărtășesc aceleași valori – încrederea, altruismul, dragostea de adevăr, dragostea de tradiții și de natură. Andolia este o tabără de creație, de relaxare și de cunoaștere.

Am creat Adolia pentru că am vrut să trăim altfel decât în ritmul alert impus de lumea contemporană, pentru că fericirea ne interesează mai mult decât banii și pentru că sănătatea ni se pare mai importantă decât luxul.

Dacă vrei să vezi cum e să te conectezi la natură, așa cum o făceau strămoșii noștri, dacă vrei să înveți meșteșuguri străvechi, dacă vrei să schiezi sau să iei lecții de echitație, să cutreieri munții și să înveți tehnici de supraviețuire și de campare, dacă vrei să mănânci sănătos, bucate tradiționale, gătite la ceaun, sau, pur și simplu, dacă vrei să te relaxezi, departe de oraș și de stațiunile turistice aglomerate, hai la Andolia!