Viata este o calatorie si, cu cat parcurgi drumuri mai frumoase, cu atat ea devine mai placuta.

Te vom învăța, cu instructori pricepuți în ale drumețiilor montane, cum să te împrietenești cu drumul și cu muntele, cum să te orientezi pe teren, cum să recunoști plantele comestibile, cum să faci focul, cum să-ți faci un adăpost și cum să campezi, cum să recunosți copacii și urmele animalelor, cum să-ți dozezi efortul și cum să-ți fixezi ritmul de mers.

Vei avea cu tine, în tot acest timp, un instructor care îți va garanta că ești în siguranță, chiar dacă vei trăi la intensitate maximă și nivelul de adrenalină îți va crește considerabil.

Picioarele te pot plimba prin multe locuri.

Cu ajutorul picioarelor, drumul devine prietenul tau, mai ales cand te ajuta sa descoperi locuri si privelisti extraordinare.

Insa este bine sa te imprietenesti cu drumul si cu regulile lui.

Cu drag instructorii nostri iti vor aduce mai aproape drumul de munte, cu toata cunoasterea lui. Ce trebuie sa stii cand mergi pe munte, cum te orientezi in teren, cum se campeaza, cum si unde se face focul, sunt doar cateva exemple de imprietenire cu drumul montan. Vei descoperi ca drumul are plantele lui, copacii lui, animalele lui, povestile lui care iti vor fi spuse de locurile pe unde trece.

Galerie